Kvinnegruppa fikk integreringsprisen!

Under den internasjonale dagen på Kragerø læringssenteret torsdag 19. september fikk Kvinnegruppa vår den gjeve prisen overrakt av Innvandrerrådets Daniel Castillo Marroquín.

Innvandrerrådet bestemmer hvert år hvem som skal få integreringsprisen, som i tillegg til heder og ære er en sjekk på 10.000 kroner signert av rådmann Inger Lysa.

Prisen deles ut til frivillige lag eller foreninger som har gjort en spesiell innsats for nettopp integrering i året som har gått.

Innvandrerrådets Daniel Castillo Marroquín ga følgende begrunnelse:

“Med formål om å ha det gøy sammen, samler gruppen mennesker fra forskjellige land, bidrar til et mer inkluderende samfunn hvor man kan møte nye mennesker, for å lære og dele kunnskap. Det skal være lett å delta uavhengig av bakgrunn og økonomiske forutsetninger. Gruppen tilbyr kvinner en møteplass med en stor variasjon av aktiviteter, hvor ett av målene er å praktisere norsk. Innvandrerrådet er imponert over bredden i tilbudet, og har besluttet å gi årets integreringspris til Røde Kors sin kvinnegruppe”.

Vi er så stolte over arbeidet kvinnegruppa gjør! Hvert år integreres kvinner fra mange ulike land her i byen vår. Takk til Innvandrerrådet for anerkjennelse av det arbeidet kvinnegruppa gjør hver eneste uke”, sier leder Arvid Slettebakken som tok imot prisen på vegne av Kragerø Røde Kors.