Ta godt imot våre feltselgere!

Kragerø Røde Kors

Mange husstander over hele landet vil i sommer få besøk av Røde Kors-ansatte. Disse ønsker å rekruttere så mange som mulig til å bli givermedlemmer i Røde Kors.

Dette er faste månedlige givere til vårt humanitære arbeid.
I sommer ønsker vi særlig bidrag til vårt nødhjelpsarbeid rettet mot barn på flukt eller til vårt Ferie for alle-program, som skal sørge for at norske barn får gode sommerferieminner – uansett økonomisk familiesituasjon.

En typisk verver for Røde Kors er mellom 18 og 30 år og snakker godt norsk. De er iført hvit og rød Røde Kors-vest og skal alltid ha Røde Kors’ ID-kort. Ververne spør om kontonr. til nye givere og medlemmer for å kunne sette opp trekk med Avtalegiro dersom dette er ønskelig.
Alle distrikter og lokalforeninger er orientert om aktivitet i sine områder.
Spørsmål fra publikum eller andre kan rettes til Røde Kors avd. Feltsalg på telefon: +47 941 62 623 eller e-post: oystein.sollien@redcross.no